Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RAW Detox & Reset Workshop

10 januari 2016 @ 11:00 - 14:00

€40
Happy Earth Kitchen ©

Nieuwjaars detox & reset

Wat brengt de december maand jou? Gezelligheid, lekker eten en bezinning? Maar misschien ook drukte, stuiterende kids, verplichtingen en werk dat af moet voor het nieuwe jaar. Mindless eten, net wat meer dan normaal, net wat zwaarder dan anders en dan ook nog die gezellige borrel, leuke feestjes en misschien daardoor wat slaaptekort en dus de nodige extra kopjes koffie.
Januari is een mooie, symbolische periode om schoon schip te maken. Letterlijk en figuurlijk de negatieve energie en giftige stoffen los te laten en het lichaam te laden met positieve energie en met voedsel dat alkaliseert en rijk is aan voedingsstoffen.
Tijdens deze middag komen we samen om gezamenlijk de intentie uit te spreken voor een ‘Happy Clean Year’; om te leren over (raw) food en detox ervaringen en hoe deze eenvoudig in het dagelijkse leven te implementeren; om samen gerechten te bereiden en om zo ons lichaam te verwennen met een heerlijke voedingsrijke raw lunch.

Programma

Toxins
De (verborgen) toxins in onze omgeving, in onze dagelijkse producten en in ons voedsel, en hun effect op het functioneren van ons lichaam.
Raw foods

Waarom raw foods?
Hoe maakt dit je lichaam schoon en waarom zou dit nodig zijn?
Hoe is deze manier van eten eenvoudig toe te passen in het (drukke) dagelijkse leven.

‘Kook’ workshop
We gaan koken zonder vuur, maar mét passie!
We maken rainbow sapjes, smoothies, rauwe versies van bekende comfortfoods zoals romige pasta en zoete lekkernijen.

Detox Lunch
Tijd om proeven!
We maken er een fijne proeverij van, wisselen ervaringen uit en leren elkaar beter kennen tijdens een gezamenlijke lunch.

Gegevens

Datum:
10 januari 2016
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
€40

Locatie

Happy Earth Kitchen
Rotterdam, Zuid Holland Nederland + Google Maps